svaštara

Frontmenka benda ”Florence & The Machine” izdaje svoju prvu knjigu početkom jula!

By In

  Frontmenka jednog od popularnijih britanskih bendova današnjice, Florence & The Machine, Florens Velš sledećeg meseca će izbaciti svoju prvu knjigu, Useless Magic. Shodno poslu kojim se bavi, ova knjiga će biti zbirka Florensinih tekstova pesama, poezije i crteža – a sve je to prikupljeno iz njenih beležnica  u kojima škraba već nekoliko godina.

Florens je pre neki dan objavila i korice njene knjige, kao i jedan mali delić uvoda u knjigu u kom priča o snazi muzike generalno.

This slideshow requires JavaScript.

Kako sama Florens kaže, pesme mogu biti dosta proročne, odnosno mogu da pokazuju ono što nesvesno poručujemo sebi. ‘’Često ne znam šta je to što zapravo želim da poručim sebi i to otkrijem tek godinama posle’’, kaže Velšova. Činjenica da se ta podsvest otkrije godinama posle, a da ona nije ništa uradila da je spreči ili razotrkije, razlog je što je ovu knjigu nazvala Useless magic (Beskorisna magija).

Iako je Useless Magic prva knjige Florens Velš, opšte je poznato da ona obožava da čita i da često organizuje jedan mali književni klub na Instagramu koji se zove Between Two Books.

Imajući u vidu kako magičnu i savršenu poeziju Florens Velš pise (a ona se može poslušati na sva tri albuma Florence & The Machine), možemo slobodno već sad da odvojimo oko 22 evra i poručimo je OVDE (a s obzirom na to da je knjiga tek u pretprodaji, ovo je izdanje sa tvrdim koricama – nešto jeftinije izdanje će verovatno izaći u nekoliko narednih meseci). Useless Magic izlazi 05. jula. Do tada, možemo da iščekujemo njihov novi album, High as Hope koji izlazi za nekoliko dana – tačnije 29. juna.

Ovo je najnoviji singl benda Florence & The Machine, ‘’Big God’’

 

Izvor: The Rolling Stones