Fantastika, svaštara

Povedite svoje dete u Čarlijevu fabriku čokolade ovom knjigom!

By In

Čarli i fabrika čokolade je jedna od najomiljenijih dečijih knjiga (a zbog Džonija Depa i filmova). Već decenijama se mališani širom sveta raduju odlasku u Čarlijevu fabriku čokolade preko stranica romana i maštaju da i oni jednog dana dobiju Zlatnu ulaznicu. Kompanija Wodnerbly iz Amerike je odlučila da svima koji su to želeli priušti sve ovo – naravno u granicama njihovih mogućnosti. Pogledajte šta knjiga My Golden Ticket nudi, i kako će to svako ko je kupi otići na jedinstvenu i personalizovanu turu u Fabriku čokolade!

Zlatna ulaznica za svako dete!

Prva stvar koju My Golden Ticket poklanja svakome ko je kupi jeste personalizovana Zlatna ulaznica za obilazak Fabrike čokolade. S obzirom da se knjiga može kupiti samo preko onlajn narudžbine, Vaš zadatak je da na sajtu preko koga naručujete (a to je za sada isključivo Wonderbly sajt) unesete ime osobe čija je knjiga. Automatski će na njihovu adresu stići knjiga na čijim stranicama će se nalaziti isključivo njihovo ime, a sve počinje od Zlatne ulaznice.

Nove i jedinstvene prostorije

U zavisnosti od imena, i svakog slova u imenu i prezimenu vlasnika knjige, tura će biti drugačija. To dalje znači da ni jedna knjiga (osim onih koji se zovu i prezivaju isto) nije ista. Svako dete će imati prilike da zaroni u već poznate prostorije legendarne Fabrike čokolade, ali isto tako će moći da pogleda prostorije koje su do sada bile ”iza kulisa”. Iako se nisu pojavljivale niti pominjale u knjizi niti u filmovima, sve nove prostorije su iz sveta Roalda Dala (pisca knjige Čarli i Fabrika čokolade).

Pažnja na detalje

U središtu knjige nalazi se spisak svih čokoladica koje Fabrika proizvodi.  Tvorci ove magične knjige su se potrudili i oko toga. Naime, oni nisu samo nacrtali omote za svaku čokoladicu. Oni su ih napravili, a zatim i fotografisali, kako bi svet Fabrike čokolade bio još realniji. Takođe, ispod fotografije svake čokoladice možete pronaći, sitnim slovima, ispisane sve sastojke koji se u toj čokoladici navodno nalaze. Realno, zar ne? Korice romana su takođe posebno dizajnirane – dizajner je osoba koja se bavi dizajniranjem najlepših pakovanja čokolada.

Personalizovana Umpa Lumpa pesma

Takođe jedna od najinteresantnijih stvari ove knjige je što će svako moći da dobije svoju Umpa Lumpa pesmu, koja se sastoji od svih slova imena deteta, kao i svih sastojaka koje su sakupili dok su istraživali sve prostorije Fabrike čokolade. Ova pesma služi kao svojevrstan zaključan ovog magičnog putovanja.

 

Knjiga može da se naruči preko Wonderbly sajta i košta $30. Ukoliko odete na sajt moći ćete da ukucate ime i datum rođenja i dobijete besplatan prikaz kako bi ta knjiga izgledala. Zar ovo nije bolji poklon za Božić od bilo kakve elektronske naprave?

 

photo credits: Wonderbly