svaštara

Stiže “Harry Potter: Hogwarts Mystery”

By In

S obzirom na činjenicu da je fanova serijala o Hariju Poteru vrlo, vrlo mnogo, velika je verovatnoća da ste i  vi jedan od njih. Bili smo tužni što posle 11. rođendana nismo dobili pismo od Hogvorts škole, ali smo nekako maštali da je to za Srbiju možda drugačije pa da se kod nas to pismo dobija malo kasnije (kao i sve što kod nas kasni, jelte). Ipak, bili smo tužni kad ni posle nekoliko godina nismo dobili to čuveno pismo. Ali ako ste želeli da vidite kakav je to život u Hogvortsu i kako je prisustvovati svim tim čarobnjačkim časovima, možete se opustiti jer u toku ove godine stiže savršena VR igrica Harry Potter: Hogwarts Mystery!

Ova nova igrica za mobilne telefone, koja će se na mobilnim prodavnicama naći u jednom trenutku u 2018. godini, Vam daje mogućnost da okusite život kao učenik Hogvortsa. To znači posećivanje određenih časova i učenje raznoraznih čini. Takođe, kao i u pravoj školi, moći ćete da steknete nove prijatelje, ali isto tako i neprijatelje sa kojima ćete moći i da se borite u duelu, baš kao pravi, jedinstveni Hogvorts učenik. Naime, kako biste videli malo bolje o čemu je reč, pogledajte prvi zvanični trejler ove nove VR (virtualna realnost) igrice koji je izašao juče:

Kako će Vas igrica prvenstveno smesiti u osamdesete godine prošlog veka, moći ćete da prepoznate neke od nama već dobro poznatih junaka kao što su Nimfadora Tonks, Bili Vesli ili profesorka Mekgonagal. S obzirom na to da je tih godina Hari Poter bio samo beba i nije bio učenik u Hogvortsu, njega ćemo ovoga puta preskočiti.

U igrici Harry Potter: Hogwarts Mystery, moći ćete napraviti svoj jedinstveni, personalizovani avatar kao i donositi svojstvene odluke koje će uticati na dalji tok Vašeg života u Hogvortsu. Kako igrica bude napredovala, tako će i Vaše Hogvorts obrazovanje, romantične veze sa određenim učenicima, tako da imajte na umu da će svaka Vaša odluka imati uticaja na Vašu budućnost u igrici.

Harry Potter: Hogwarts Mystery će biti dostupna na App Store, Google Play prodavnici kao i na Amazon Appstore u toku 2018. godine, a možete se registrovati ovde kako bi ste dobijali sve najsvežije informacije o igrici, kao i tačan datum njenog izlaska.

Malo je reći da jedva čekamo. Aćio igrica!