svaštara

Zavirite u novu i savršenu ”Game of Thrones” bojanku za odrasle!

By In

got_coloring-book-cvr_rev (1)

Mislim da i vrapci na grani znaju da su bojanke za odrasle postale pravi hit u toku prethodne (a i ove) godine. Počevši od orijentalnih oblika, preko bašti i cveća, pa sve do omiljenih serija i filmova, bojanke za odrasle polako ali sigurno pune police svih većih knjižara širom sveta. Posle Hari Poter i Šerlok Holms bojanki, koje su zaludele ceo svet, na redu je najnovija bojanka hit serijala Game of Thrones (Igra Prestola).

Ono što je posebno kod ove bojanke, koja je plod saradnje izdavačke kuće Chronicle Books i jednog i jedinog HBO-a, je to što sadrži preko 35 velikih crteža najbitnijih scena iz prvih 6 sezona prepopularne serije. Da se prisetimo – Džordž Martin je prošle godine uredio i izbacio zvaničnu Game of Thrones bojanku za odrasle (The Official Game of Thrones Coloring Book), koja je brojala oko 100 stranica, ali fanovi nisu bili oduševljeni jer nisu mogli da daju život nekim od najbitnijih likova u seriji kao što su npr Deneris, Aria ili Džon Snou. Ova bojanka sve to menja!

Bojanka će biti dostupna od 1. novembra, a preporuka svih iz HBO kuće je da se zabave dok ne budu bilio u mogućnosti da odgledaju sedmu sezonu ove serije, koja će sledeće godine malo kasniti (naime, biće emitovana tek na leto 2017. godine).

Pogledajte neke od crteža u bojanci, a nju možete naručiti i preko sajtova kao što su npr BookDepository (koji je uvek moja preporuka jer je šiping besplatan):

4 3 2 1

got_coloring-book-cvr_rev

Image credits: Chronicle Books